TIPS PUASA BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL DI BULAN RAMADHAN

Masa sangat pantas berlalu, dah separuh bulan Ramadhan kita kan?

Sis sambut separuh bulan puasa kali ni tanpa suami di sisi sebab dia pergi umrah. Alhamdulillah walaupun pregnant sis masih mampu tak ponteng puasa. Hehe. Dah 2nd trimester ni ok la lagi. Kalau masa mula-mula pregnant hari tu, rasanya tak tahan juga. Hihi

I believe banyak sangat tips Ramadhan yg uols mesti dah baca, atau kawan/family yg share kat uols kan. Tips sahur, Tips doa2, tips kurus, etc, in which setiap tips tu ada pakar-pakarnya. Jadi untuk #PremiumBeautiful, of course lah kena dengan #PBExpert baru lah tips tu betul tepat dan mudah nak diikut😘😘

Boleh dikatakan, puasa kali ini merupakan kali kedua bulan puasa sis tanpa Premium Beautiful🤦‍♀️ yelah masa mengandungkan Nafisa, bersalin 7 Ramadhan kau haa😆 Puasa tahun ni pulak, sekarang sis dah 5 bulan memang sis inshaaAllah dapat la puasa penuh tahun ni, tapi dengan Premium Beautiful sekali sis kena puasa😖 sis kena bersedia laa fikirkan raya nak pakai baju apa ni hukhuk

Uols masih belum terlambat,jangan biar uiii

    PEHA BERGESEL

    PERUT TERBUAI-BUAI, FLIP FLAP LAGI HARU

    LEMAK MACAM BURGER MALAYSIA

Mohonnnn tolong usahakanlah. Buka puasa tu jaga-jaga, sis faham sis pun #DoneBazar jugakk. Haha. Nak makan apa pun boleh, tapi biar #DonePerisai jugakk okkk🤗

#thepbdiva #PremiumBeautifulExpert

Nak girdle half price? Klik sini

Premium Beautiful Girdle Half Price

Nak tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful? Klik sini

Harga Terbaru Premium Beautiful Corset Promo dan Info

Saje share baju raya tahun ni. Hahaha.

Berangan la dulu, muat ke tak muat ke, tu nanti fikir. Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.