Selamat Hari Raya AidilfitrišŸ˜˜

Assalamualaikum and happy eid mubarak! Mohon maaf salah silap, zahir dan batin ā¤ļø Allahuakbar dah raya ke berapa dah ni baru berkesempatan nak start menulis kat sini uiiii. Punya lah busynya kan. Hehe Ni saje lah menulis apa sis buat… Continue Reading

KISAH BENAR PREMIUM BEAUTIFUL: Testimonial Ibu Anak Dua

Hari ni sis nak share post Puan Salleha Roslan dan Puan Elmy Diana. Antara testimoni #PremiumBeautiful yg kebabom ā€œMasa main tarik tali nak pakai Premium Beautiful dulu pun, sal selalu terfikir, betul ke beli sekali boleh pakai hari-hari. Sal siap… Continue Reading

Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita untuk berpantang kan. Kalau tidak pun, ada mak mertua. Tapi, kalau tak berpeluang? Apa… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...