Aktiviti bisnes satu harišŸ¤£

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Haiii uolsss. Lama tak menulis kat sini kann. Ada yang rindu takk?? Eee perasan kan hahahašŸ¤£ Alhamdulillah so far life dan bisnes sis bertambah baik dan sis baru je mula kerja semula lepas habis master kat UKM. Dah lebih kurang… Continue Reading

Antara Sebab Mengapa Wanita Silap Memilih Bra!

Assalamualaikummm… . Hari ni tajuk agak simple tapi berat. hahaha.. macam mana tu kan? Berat kalau salah pilih! huhuhu.. . Cuba check ni. Pernah tak uols rasa tak selesa pakai bra (coli) yang baru dibeli? Nak tukar macam segan, last-last… Continue Reading

Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!! . Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan Olin buat. So far bab siapkan beg sekolah dah takde masalah sebab dah susun… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

5 Tips Ini Boleh Membantu Untuk Kempiskan Perut Buncit atau Geleber

Tiada siapa yang suka perut yang buncit dan geleber.Ā Betul? Tanpa sedar kita memangĀ suka nak lihat perut kita kempis, tak pun berketak-ketak, six-pack abs, atau apa saje panggilannya. Tapi, macam mana nak dapatkan perut six-pack tu kalau perut sedia ada ni… Continue Reading

Pengalaman dan Tips Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum uols! Lately banyak Olin baca posts and entries tentang pengalaman berpantang normal and ceaserean (czer or c-sect). There has been years of debate on which one lebih sakit, lebih penat, bersalin normal atau czer? Olin rasa tak perlu pun… Continue Reading

Cara Ukur Premium Beautiful

Assalamualaikum uols!! Do you know that Premium Beautiful ni saiznya ala-ala customade? Kalau uols nak tahu, setiap bahagian Premium Beautiful ada banyak saiz tau uols, i mean, Long Bra ada dekat 50 saiz, Waist Nipper and Long Girdle each ada… Continue Reading

Pengalaman Pertama Kali Ukur Client Premium Beautiful

Assalamualaikum uolsss! Ya Allah kejap je dah seminggu pertama April dah berlalu kan.. masa memang takkan tunggu kita.. so it is good to know that apa yang kita lakukan sekarang, kita suka lakukan. Because to be happy is really a… Continue Reading

Perut Kempis Bentuk Badan Tetap Menawan Walaupun Tidaklah Secantik Che Ta

Assalamualaikum uolsss Dah masuk bulan April 2017… masih ingat kah kita pada azam tahun baru Januari lepas? Ada yang berazam nak kurus, nak slim, nak sihat, nak cantik, eh nak macam-macam lah. Olin ingat lagi, ada satu kali tu, company… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...