Aktiviti bisnes satu harišŸ¤£

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

Trial Pack Set Kempis Perut (Min Kaffe, Min Cha & Garlic Tablet)

Anda selalu dengar tentang Set Kempis Perut ni? Tapi tak pernah rasa Min Kaffe, Min Cha atau Garlic Tablet Hai O. Banyak testimoni cakap bagus, yeke? . Nak cuba tapi agent tu kata kena beli set kombo terus. Tapi….. tak… Continue Reading

Bizumer Sahajidah Hai-O Marketing Platform E-Commerce Terbaru

Assalamualaikum! . Nak share sikit yang baru-baru ni company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah lancarkan website e-commerce terbaru bernama Bizumer untuk memudahkan lagi urusan customer untuk beli produk SHOM. I suka sangatt sebab cantik tau website e-commerce ni. Saje nak… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...