Bengkak susu

February 26, 2019

Cantikkan Bentuk Payudara Semula Dengan Short Bra Premium Beautiful

“BRA TU SUITS ME WELL” Alhamdulillah. Ini story one of my client yang berpuas hati sebab #PremiumBeautifulShortBra yang sis quote untuk dia adalah sangat ngam dengan […]
December 8, 2018

Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu […]
October 16, 2017

5 Perkara Ibu Menyusu Bayi Wajib Tahu Untuk Elak Bengkak Susu!

“Makkkk tolong Lin makkk…” “Hah kau dah kenapa??” “Sakitnyaaaaa dada Lin ni makk!” “Patut lah, dah BENGKAK SUSU lah ni, kau baru sehari bersalin memang lah macam […]
Whatsapp Me😄