KISAH BENAR PREMIUM BEAUTIFUL: Testimonial Ibu Anak Dua

Hari ni sis nak share post Puan Salleha Roslan dan Puan Elmy Diana. Antara testimoni #PremiumBeautiful yg kebabom “Masa main tarik tali nak pakai Premium Beautiful dulu pun, sal selalu terfikir, betul ke beli sekali boleh pakai hari-hari. Sal siap… Continue Reading

Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita untuk berpantang kan. Kalau tidak pun, ada mak mertua. Tapi, kalau tak berpeluang? Apa… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...