KISAH BENAR PREMIUM BEAUTIFUL: Testimonial Ibu Anak Dua

Hari ni sis nak share post Puan Salleha Roslan dan Puan Elmy Diana. Antara testimoni #PremiumBeautiful yg kebabom “Masa main tarik tali nak pakai Premium Beautiful dulu pun, sal selalu terfikir, betul ke beli sekali boleh pakai hari-hari. Sal siap… Continue Reading

Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

3 Dosa Besar Orang Pakai Bengkung

*Entry ni khas untuk Bengkung Moden ye bukan Bengkung Tradisional* . Banyak bengkung di pasaran, tapi apakah 3 dosa besar yg selalu orang buat bila pakai bengkung? . 1) Silap saiz bengkung Bengkung moden biasanya datang dengan saiz tertentu mengikut… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...