Aktiviti bisnes satu harišŸ¤£

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

Testimonial Premium Beautiful : Usaha Dapatkan Anak dan Jaga Badan Sebelum & Selepas Bersalin

Alhamdulillah! Sukanya akak bila dapat testimoni ni! Client Premium Beautiful yang beli Premium Beautiful corset dengan akak, buat pengakuan berani mati kat laman Facebook miliknya! . Rasa syukur sangat sebab dapat bantu ramai orang dapat kebaikan dari Premium Beautiful corset… Continue Reading

Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita untuk berpantang kan. Kalau tidak pun, ada mak mertua. Tapi, kalau tak berpeluang? Apa… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...