Aktiviti bisnes satu harišŸ¤£

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak bercakap depan orang dan ajak orang beli, yang sebenarnya tak reti. Takut pun ada..… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...