11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuan dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from this blog. Alhamdulillah masa berborak dengan beliau kat tepi jalan masa COD sabun tu… Continue Reading

SM SSM Award Day 11 March 2017

Assalamualaikum uolss Dah makan? Haha soalan makanan je kan. Almaklumlah Olin memang suka makan. Nasib baik lah badan tak naik berat sangat. Kena konsisten je pakai Premium Beautiful tu. Orang mungkin fikir gigihnya lah nak pakai korset hari-hari tapi Premium… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...