Diamond Night April 2017 : Part 2 : Showcase Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential, Essential+ dan Stellina : Shawl RAYA 2017

Assalamualaikummm! Dah janji kan nak update entry pasal Rizman Ruzaini’s showcase masa Diamond Night last month. Seriously uols lawa-lawa sangat shawl diaaa.. nak tengok takk?? Tapi tengok SHAWL je tauu. Baju Rizman Ruzaini tu memang menggugat jugak hahaha.. lagi-lagi nak… Continue Reading

TLC Leaders Summit 2016: Mencari Skirt Extra Labuh

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas and dapat tatap wajah orang-orang tersayang.. And masih diberi peluang untuk improve diri, kehidupan dan ekonomi keluarga InshaaAllah.. Semua orang impikan yang terbaik untuk diri masing-masing, yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga.. Olin… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...