Testimoni Herba Maharani : Period Haid Tak Teratur

Assalamualaikum uols! Hari intro nak bubuh soalan dulu hihihi Uols yang baca ni ada masalah period tak teratur? Kalau bukan uols, family member uols ke, kawan-kawan uols ke.. ada tak? Dah cuba macam-macam solution masih tak berjaya settle problem period… Continue Reading

Herba Maharani : Herba Power Jamu Ayam Hitam Untuk Wanita

Assalamualaikum.. Alhamdulillah diberi peluang untuk menulis lagi. Almaklumlah kan, bila dah jadi mak-mak ni memang masa sangat lah terhad. Sampai kan masa untuk diri sendiri pun kekadang tu terpaksa curi-curi! InshaaAllah dalam entry kali ni, Olin nak share tentang satu… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...