Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak bercakap depan orang dan ajak orang beli, yang sebenarnya tak reti. Takut pun ada..… Continue Reading

Bizumer Sahajidah Hai-O Marketing Platform E-Commerce Terbaru

Assalamualaikum! . Nak share sikit yang baru-baru ni company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah lancarkan website e-commerce terbaru bernama Bizumer untuk memudahkan lagi urusan customer untuk beli produk SHOM. I suka sangatt sebab cantik tau website e-commerce ni. Saje nak… Continue Reading

Testimonial Terbaru Scrub Marine Essence : Kulit Sensitif dan Eczema

Kalut satu Malaysia scrub ni takde stok! Sana sini agents dan dropshippers team #spaME restock scrub viral Marine Essence! Best betul boleh buat sales 4 angka seminggu! Alhamdulillah! . Tak sah kalau dah pakai produk, tak ada testimonial ye tak?… Continue Reading

Marine Essence Spa Series : Scrub Garam Buluh Viral

Masa company Sahajidah Hai-O launched this scrub (new product line of Marine Essence), i didn’t get excited yet. Lagipun akak bukan jenis pakai scrub. Boleh kira dengan jari laa, sebulan tu pakai sekali pun tidak! 6 bulan sekali kottt hahaha..i… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...