Testimonial Terbaru Scrub Marine Essence : Kulit Sensitif dan Eczema

Kalut satu Malaysia scrub ni takde stok! Sana sini agents dan dropshippers team #spaME restock scrub viral Marine Essence! Best betul boleh buat sales 4 angka seminggu! Alhamdulillah! . Tak sah kalau dah pakai produk, tak ada testimonial ye tak?… Continue Reading

Marine Essence Spa Series : Scrub Garam Buluh Viral

Masa company Sahajidah Hai-O launched this scrub (new product line of Marine Essence), i didn’t get excited yet. Lagipun akak bukan jenis pakai scrub. Boleh kira dengan jari laa, sebulan tu pakai sekali pun tidak! 6 bulan sekali kottt hahaha..i… Continue Reading

Marine Essence Body Wash Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox

Assalamualaikum uols.. Alhamdulillah syukur baru dapat berblog dengan bergaya hari ni. Lama dah draft tapi ter stop sampai tajuk je. Hahah.. So hari ni macam nak cerita pasal Hanin and Nafisa kena Chicken Pox masa raya hari tu. Olin ada… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...