Marine Essence Spa Series : Scrub Garam Buluh Viral

Masa company Sahajidah Hai-O launched this scrub (new product line of Marine Essence), i didn’t get excited yet. Lagipun akak bukan jenis pakai scrub. Boleh kira dengan jari laa, sebulan tu pakai sekali pun tidak! 6 bulan sekali kottt hahaha..i… Continue Reading

Marine Essence: Nourishing Shampoo Dengan Garam Buluh Terbaik

Aduhhh Banyak tau 11% ni!!! penduduk Malaysia ada lebih kurang 30 juta, katakan lah separuh ialah wanita.. 11% daripada 15 juta dah 1.65 juta ni sanggup ponteng kerja sebab masalah rambut!!! Jangan lah sampai macam tu sayang-sayang semua ya…  Kalau… Continue Reading

Marine Essence Body Wash Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox

Assalamualaikum uols.. Alhamdulillah syukur baru dapat berblog dengan bergaya hari ni. Lama dah draft tapi ter stop sampai tajuk je. Hahah.. So hari ni macam nak cerita pasal Hanin and Nafisa kena Chicken Pox masa raya hari tu. Olin ada… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...