Testimonial Terbaru Scrub Marine Essence : Kulit Sensitif dan Eczema

Kalut satu Malaysia scrub ni takde stok! Sana sini agents dan dropshippers team #spaME restock scrub viral Marine Essence! Best betul boleh buat sales 4 angka seminggu! Alhamdulillah! . Tak sah kalau dah pakai produk, tak ada testimonial ye tak?… Continue Reading

Marine Essence Spa Series : Scrub Garam Buluh Viral

Masa company Sahajidah Hai-O launched this scrub (new product line of Marine Essence), i didn’t get excited yet. Lagipun akak bukan jenis pakai scrub. Boleh kira dengan jari laa, sebulan tu pakai sekali pun tidak! 6 bulan sekali kottt hahaha..i… Continue Reading

Marine Essence: Nourishing Shampoo Dengan Garam Buluh Terbaik

Aduhhh Banyak tau 11% ni!!! penduduk Malaysia ada lebih kurang 30 juta, katakan lah separuh ialah wanita.. 11% daripada 15 juta dah 1.65 juta ni sanggup ponteng kerja sebab masalah rambut!!! Jangan lah sampai macam tu sayang-sayang semua ya…  Kalau… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...