Cantikkan Bentuk Payudara Semula Dengan Short Bra Premium Beautiful

“BRA TU SUITS ME WELL” Alhamdulillah. Ini story one of my client yang berpuas hati sebab #PremiumBeautifulShortBra yang sis quote untuk dia adalah sangat ngam dengan saiz dia. Sangat selesa katanya. Alhamdulillah syukur dapat puaskan hati you dear. Really happy… Continue Reading

5 Perkara Ibu Menyusu Bayi Wajib Tahu Untuk Elak Bengkak Susu!

“Makkkk tolong Lin makkk…” “Hah kau dah kenapa??” “Sakitnyaaaaa dada Lin ni makk!” “Patut lah, dah BENGKAK SUSU lah ni, kau baru sehari bersalin memang lah macam ni, ni susu tak keluar laa ni, anak kau pun asek nangis je ni… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...