Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, hari Ahad lepas (18 November 2018) adalah salah satu antara hari2 terindah sebab dapat… Continue Reading

Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Haiii uolsss. Lama tak menulis kat sini kann. Ada yang rindu takk?? Eee perasan kan hahaha🤣 Alhamdulillah so far life dan bisnes sis bertambah baik dan sis baru je mula kerja semula lepas habis master kat UKM. Dah lebih kurang… Continue Reading

PERNAH BISNES TAPI MELINGKUP? BUKAN KAU SORANG DEKNON. Akak pun sama dulu……

Tobat dah…taknak bisnes dah rasanya…. . Tapi taktau lah, kalau dalam jiwa tu memang tahu dah, nak kaya mesti nak kena bisnes. 9/10 kekayaan tu datang dari perniagaan – semua orang tahu, tapi tak semua amek peduli. . Meh nak story… Continue Reading

Tak Banyak Like and Comment Kat Facebook / Instagram Sebab…..

Assalamualaikumm Saje nak cakap something nihh.. bukan laa meluah perasaan tapi nak clearkan persoalan kawan-kawan yang bertanya. “Kenapa kau post tu takde pun orang like beribu-ribu. hahahah..” heheh.. Olin take it as a challenge and Olin faham, kenapa mereka tanya.… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

Pengalaman Pertama Kali Ukur Client Premium Beautiful

Assalamualaikum uolsss! Ya Allah kejap je dah seminggu pertama April dah berlalu kan.. masa memang takkan tunggu kita.. so it is good to know that apa yang kita lakukan sekarang, kita suka lakukan. Because to be happy is really a… Continue Reading

SM SSM Award Day 11 March 2017

Assalamualaikum uolss Dah makan? Haha soalan makanan je kan. Almaklumlah Olin memang suka makan. Nasib baik lah badan tak naik berat sangat. Kena konsisten je pakai Premium Beautiful tu. Orang mungkin fikir gigihnya lah nak pakai korset hari-hari tapi Premium… Continue Reading

Referral Program : Refer Kawan Dapat Komisen

“Olin, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu…nak jugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh” Jawapannya BOLEH!Olin buka REFERRAL PROGRAM terhad untuk 5 ORANG SAHAJA Uols boleh refer kawan2 sedara mara family… Continue Reading

Virtual Class TLC : How To Overcome FEAR

​Assalamualaikummm Memalam ni baru lepas habis Virtual Class with TLC (Top Leaders Circle) Master Trainers. Ni masuk kelas kedua dah Alhamdulillah. Malam ni actually SURPRISE CLASS by CDM Nur Fadzliah. Tajuk kebabom kan: How To Overcome FEAR. Fear tu bahasa melayu… Continue Reading

Premium Beautiful Penipu!

​Memang Premium Beautiful ni PENIPU! . Oleh sebab Premium Beautiful lah, stranger yang baru kenal Olin, selagi Olin belum keluar suara, diorang ingat Olin anak dara lagi. Bila keluar suara je baru tahu, eh eh dah matured rupanyaaa.. PENIPU kan… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...