Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak bercakap depan orang dan ajak orang beli, yang sebenarnya tak reti. Takut pun ada..… Continue Reading

11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuan dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from this blog. Alhamdulillah masa berborak dengan beliau kat tepi jalan masa COD sabun tu… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...