Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

Pengalaman Pertama Kali Ukur Client Premium Beautiful

Assalamualaikum uolsss! Ya Allah kejap je dah seminggu pertama April dah berlalu kan.. masa memang takkan tunggu kita.. so it is good to know that apa yang kita lakukan sekarang, kita suka lakukan. Because to be happy is really a… Continue Reading

SM SSM Award Day 11 March 2017

Assalamualaikum uolss Dah makan? Haha soalan makanan je kan. Almaklumlah Olin memang suka makan. Nasib baik lah badan tak naik berat sangat. Kena konsisten je pakai Premium Beautiful tu. Orang mungkin fikir gigihnya lah nak pakai korset hari-hari tapi Premium… Continue Reading

My Somewhat Journey To My First Ever Premium Beautiful Corset : The Best Corset That I Ever Had

Assalamualaikummm uolss! Tajuk atas tu memang London speaking sangatttt hahaha.. Sebenarnya today Olin just nak share my sharing points in online learning website UKM nih (kami panggil ‘ifolio’). At UKM-GSB (UKM Graduate School of Business), semua discussion, task, assignment, group… Continue Reading

​Step By Step Pembelian Premium Beautiful

Assalamualaikummm salam hamba hulur tanda ingatann… Hehehe Teringat dulu Olin pernah terbaca satu artikel, orang menjual mesti nak kena terus tulis harga produk. Tak dinafikan ia memang betul, cuma kalau untuk Premium Beautiful ni, Olin hanya boleh beritahu harga berdasarkan range sahaja, sebab… Continue Reading

Referral Program : Refer Kawan Dapat Komisen

“Olin, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu…nak jugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh” Jawapannya BOLEH!Olin buka REFERRAL PROGRAM terhad untuk 5 ORANG SAHAJA Uols boleh refer kawan2 sedara mara family… Continue Reading

Premium Beautiful : Bantu Kurangkan Sakit Belakang!

Assalamualaikummm Alhamdulillah diberi kesempatan berblogging lagi. Hari ni Olin nak share testimoni Premium Beautiful untuk sakit belakang.. mana lah tahu kan, kita yang baca ni mungkin tak mengalaminya, tapi kalau uols ada family ke, kawan-kawan yang mengalami sakit belakang atau… Continue Reading

Premium Beautiful Penipu!

​Memang Premium Beautiful ni PENIPU! . Oleh sebab Premium Beautiful lah, stranger yang baru kenal Olin, selagi Olin belum keluar suara, diorang ingat Olin anak dara lagi. Bila keluar suara je baru tahu, eh eh dah matured rupanyaaa.. PENIPU kan… Continue Reading

Success Story: SURIRUMAH Kini Pegang Income 4 Angka, Mula Berniaga Dengan Hanya RM50!

Assalamualaikum.. Olin nak share today on one of our SUCCESS STORY about my biz partner in PB Angels team Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz.. Tapi tetap boleh kembangkan modal kecil jadi sales besar! Alhamdulillah berkat tunjuk ajar… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...