Testimonial Premium Beautiful : Usaha Dapatkan Anak dan Jaga Badan Sebelum & Selepas Bersalin

Alhamdulillah! Sukanya akak bila dapat testimoni ni! Client Premium Beautiful yang beli Premium Beautiful corset dengan akak, buat pengakuan berani mati kat laman Facebook miliknya! . Rasa syukur sangat sebab dapat bantu ramai orang dapat kebaikan dari Premium Beautiful corset… Continue Reading

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

Antara Sebab Mengapa Wanita Silap Memilih Bra!

Assalamualaikummm… Hari ni tajuk agak simple tapi berat. hahaha.. macam mana tu kan? Berat kalau salah pilih! huhuhu.. Cuba check ni. Pernah tak uols rasa tak selesa pakai bra (coli) yang baru dibeli? Nak tukar macam segan, last-last tak pakai… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...