Bagaimana Premium Beautiful Berfungsi?

Haa alhamdulillah sedap ikan puyu masak lemak cili api tadi, mak sis masak. Hehe. dah kenyang baru laa boleh menulis💃 Ni laa sis nak jawab ada soalan client ni. Bab macam mana lah Premium Beautiful corset kita ni boleh alih… Continue Reading

Trade-In Premium Beautiful Corset. Tukar PB lama kepada yang baru!

Assalamualaikum, hai uols!! . Sungguh laa musim nak puasa nak raya ni bukan main ligat orang contact i nak pakai Premium Beautiful. Lately ni pulak tak memang tangan i tau nak reply mesej client yang nak Trade-In Premium Beautiful. .… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...