Bagaimana Premium Beautiful Berfungsi?

Haa alhamdulillah sedap ikan puyu masak lemak cili api tadi, mak sis masak. Hehe. dah kenyang baru laa boleh menulis💃 Ni laa sis nak jawab ada soalan client ni. Bab macam mana lah Premium Beautiful corset kita ni boleh alih… Continue Reading

Cantikkan Bentuk Payudara Semula Dengan Short Bra Premium Beautiful

“BRA TU SUITS ME WELL” Alhamdulillah. Ini story one of my client yang berpuas hati sebab #PremiumBeautifulShortBra yang sis quote untuk dia adalah sangat ngam dengan saiz dia. Sangat selesa katanya. Alhamdulillah syukur dapat puaskan hati you dear. Really happy… Continue Reading

Trade-In Premium Beautiful Corset. Tukar PB lama kepada yang baru!

Assalamualaikum, hai uols!! . Sungguh laa musim nak puasa nak raya ni bukan main ligat orang contact i nak pakai Premium Beautiful. Lately ni pulak tak memang tangan i tau nak reply mesej client yang nak Trade-In Premium Beautiful. .… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...