Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, hari Ahad lepas (18 November 2018) adalah salah satu antara hari2 terindah sebab dapat… Continue Reading

Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Haiii uolsss. Lama tak menulis kat sini kann. Ada yang rindu takk?? Eee perasan kan hahahašŸ¤£ Alhamdulillah so far life dan bisnes sis bertambah baik dan sis baru je mula kerja semula lepas habis master kat UKM. Dah lebih kurang… Continue Reading

Testimonial Premium Beautiful membantu mengurangkan Senggugut Teruk

“SETIAP BULAN SAYA TERPAKSA AMBIL INJECTION TAHAN SAKIT SEBAB TAK TAHAN SENGGUGUT TERUK!” . “Dah lama saya menghidap senggugut teruk ni Kak Olin. Dah banyak produk saya cuba untuk kurangkan tapi takde satu pun yang berkesan. Puas jugak jumpa doktor.… Continue Reading

Premium Beautiful Rosak dan Reput?

Assalamualaikum! . Nak share sikit kisah menyedihkan ni. Yela sedih laa baru beberapa bulan beli Premium Beautiful, dah reput dan mudah terkoyakšŸ˜­ . Ada client Premium Beautiful yang texted me from blog, nak beli Premium Beautiful set yang baru. At… Continue Reading

5 Perkara Ibu Menyusu Bayi Wajib Tahu Untuk Elak Bengkak Susu!

“Makkkk tolong Lin makkk…” “Hah kau dah kenapa??” “Sakitnyaaaaa dadaĀ Lin ni makk!” “Patut lah, dah BENGKAK SUSU lah ni, kau baru sehari bersalin memang lah macam ni, ni susu tak keluar laa ni, anak kau pun asek nangis je ni… Continue Reading

Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita untuk berpantang kan. Kalau tidak pun, ada mak mertua. Tapi, kalau tak berpeluang? Apa… Continue Reading

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuanĀ dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from this blog. Alhamdulillah masa berborak dengan beliau kat tepi jalan masa COD sabun tu… Continue Reading

3 Dosa Besar Orang Pakai Bengkung

*Entry ni khas untuk Bengkung Moden ye bukan Bengkung Tradisional* . Banyak bengkung di pasaran, tapi apakah 3 dosa besar yg selalu orang buat bila pakai bengkung? . 1) Silap saiz bengkung Bengkung moden biasanya datang dengan saiz tertentu mengikut… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...