premium beautiful expert

June 11, 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri😘

Assalamualaikum and happy eid mubarak! Mohon maaf salah silap, zahir dan batin ❤️ Allahuakbar dah raya ke berapa dah ni baru berkesempatan nak start menulis kat […]
April 27, 2019

KURUS TAK PAYAH PAKAI KORSET? TESTIMONIAL KURUS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Hai uolss assalamualaikumm! Rindunya nak menulis kat sini tapi baru sekarang berkesempatan. Ada yang rindu tak? Hihi. Perasan la kau Olin oi😆 Ok mesti uols dah […]
November 20, 2018

Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, […]
October 7, 2018

Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Haiii uolsss. Lama tak menulis kat sini kann. Ada yang rindu takk?? Eee perasan kan hahaha🤣 Alhamdulillah so far life dan bisnes sis bertambah baik dan […]
Whatsapp Me😄