5 Perkara Ibu Menyusu Bayi Wajib Tahu Untuk Elak Bengkak Susu!

“Makkkk tolong Lin makkk…” “Hah kau dah kenapa??” “Sakitnyaaaaa dada Lin ni makk!” “Patut lah, dah BENGKAK SUSU lah ni, kau baru sehari bersalin memang lah macam ni, ni susu tak keluar laa ni, anak kau pun asek nangis je ni… Continue Reading

Berat Badan Kategori Sihat Atau Tidak? DIY Cara Mudah Nak Pastikannya

“Okay kot ni, baru naik 5kg jer, minggu depan start kerja turun lah balik ni” . Selang seminggu, . “Eh, apesal naik lagi 5 kg?! Ahhh…okay je ni, chubby-chubby sikit apa salahnya……tapi, okay ke berat aku ni? . Kategori sihat… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...