Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

Antara Sebab Mengapa Wanita Silap Memilih Bra!

Assalamualaikummm… Hari ni tajuk agak simple tapi berat. hahaha.. macam mana tu kan? Berat kalau salah pilih! huhuhu.. Cuba check ni. Pernah tak uols rasa tak selesa pakai bra (coli) yang baru dibeli? Nak tukar macam segan, last-last tak pakai… Continue Reading

Pengalaman dan Tips Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum uols! Lately banyak Olin baca posts and entries tentang pengalaman berpantang normal and ceaserean (czer or c-sect). There has been years of debate on which one lebih sakit, lebih penat, bersalin normal atau czer? Olin rasa tak perlu pun… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...