Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!! . Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan Olin buat. So far bab siapkan beg sekolah dah takde masalah sebab dah susun… Continue Reading

5 Tips Ini Boleh Membantu Untuk Kempiskan Perut Buncit atau Geleber

Tiada siapa yang suka perut yang buncit dan geleber. Betul? Tanpa sedar kita memang suka nak lihat perut kita kempis, tak pun berketak-ketak, six-pack abs, atau apa saje panggilannya. Tapi, macam mana nak dapatkan perut six-pack tu kalau perut sedia ada ni… Continue Reading

Pengalaman dan Tips Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum uols! Lately banyak Olin baca posts and entries tentang pengalaman berpantang normal and ceaserean (czer or c-sect). There has been years of debate on which one lebih sakit, lebih penat, bersalin normal atau czer? Olin rasa tak perlu pun… Continue Reading

Perut Kempis Bentuk Badan Tetap Menawan Walaupun Tidaklah Secantik Che Ta

Assalamualaikum uolsss Dah masuk bulan April 2017… masih ingat kah kita pada azam tahun baru Januari lepas? Ada yang berazam nak kurus, nak slim, nak sihat, nak cantik, eh nak macam-macam lah. Olin ingat lagi, ada satu kali tu, company… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...