Bagaimana Premium Beautiful Berfungsi?

Haa alhamdulillah sedap ikan puyu masak lemak cili api tadi, mak sis masak. Hehe. dah kenyang baru laa boleh menulisšŸ’ƒ Ni laa sis nak jawab ada soalan client ni. Bab macam mana lah Premium Beautiful corset kita ni boleh alih… Continue Reading

Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita untuk berpantang kan. Kalau tidak pun, ada mak mertua. Tapi, kalau tak berpeluang? Apa… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...