5 Perkara Ibu Menyusu Bayi Wajib Tahu Untuk Elak Bengkak Susu!

“Makkkk tolong Lin makkk…” “Hah kau dah kenapa??” “Sakitnyaaaaa dada Lin ni makk!” “Patut lah, dah BENGKAK SUSU lah ni, kau baru sehari bersalin memang lah macam ni, ni susu tak keluar laa ni, anak kau pun asek nangis je ni… Continue Reading

Berat Badan Kategori Sihat Atau Tidak? DIY Cara Mudah Nak Pastikannya

“Okay kot ni, baru naik 5kg jer, minggu depan start kerja turun lah balik ni” . Selang seminggu, . “Eh, apesal naik lagi 5 kg?! Ahhh…okay je ni, chubby-chubby sikit apa salahnya……tapi, okay ke berat aku ni? . Kategori sihat… Continue Reading

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!! . Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan Olin buat. So far bab siapkan beg sekolah dah takde masalah sebab dah susun… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 2 : Showcase Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential, Essential+ dan Stellina : Shawl RAYA 2017

Assalamualaikummm! Dah janji kan nak update entry pasal Rizman Ruzaini’s showcase masa Diamond Night last month. Seriously uols lawa-lawa sangat shawl diaaa.. nak tengok takk?? Tapi tengok SHAWL je tauu. Baju Rizman Ruzaini tu memang menggugat jugak hahaha.. lagi-lagi nak… Continue Reading

Perut Kempis Bentuk Badan Tetap Menawan Walaupun Tidaklah Secantik Che Ta

Assalamualaikum uolsss Dah masuk bulan April 2017… masih ingat kah kita pada azam tahun baru Januari lepas? Ada yang berazam nak kurus, nak slim, nak sihat, nak cantik, eh nak macam-macam lah. Olin ingat lagi, ada satu kali tu, company… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...