TIPS PUASA BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL DI BULAN RAMADHAN

Masa sangat pantas berlalu, dah separuh bulan Ramadhan kita kan? Sis sambut separuh bulan puasa kali ni tanpa suami di sisi sebab dia pergi umrah. Alhamdulillah walaupun pregnant sis masih mampu tak ponteng puasa. Hehe. Dah 2nd trimester ni ok… Continue Reading

Trade-In Premium Beautiful Corset. Tukar PB lama kepada yang baru!

Assalamualaikum, hai uols!! . Sungguh laa musim nak puasa nak raya ni bukan main ligat orang contact i nak pakai Premium Beautiful. Lately ni pulak tak memang tangan i tau nak reply mesej client yang nak Trade-In Premium Beautiful. .… Continue Reading

Testimonial Premium Beautiful : Usaha Dapatkan Anak dan Jaga Badan Sebelum & Selepas Bersalin

Alhamdulillah! Sukanya akak bila dapat testimoni ni! Client Premium Beautiful yang beli Premium Beautiful corset dengan akak, buat pengakuan berani mati kat laman Facebook miliknya! . Rasa syukur sangat sebab dapat bantu ramai orang dapat kebaikan dari Premium Beautiful corset… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...