Selamat Hari Raya Aidilfitri😘

Assalamualaikum and happy eid mubarak! Mohon maaf salah silap, zahir dan batin ❤️ Allahuakbar dah raya ke berapa dah ni baru berkesempatan nak start menulis kat sini uiiii. Punya lah busynya kan. Hehe Ni saje lah menulis apa sis buat… Continue Reading

Cantikkan Bentuk Payudara Semula Dengan Short Bra Premium Beautiful

“BRA TU SUITS ME WELL” Alhamdulillah. Ini story one of my client yang berpuas hati sebab #PremiumBeautifulShortBra yang sis quote untuk dia adalah sangat ngam dengan saiz dia. Sangat selesa katanya. Alhamdulillah syukur dapat puaskan hati you dear. Really happy… Continue Reading

Pengalaman dan Tips Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum uols! Lately banyak Olin baca posts and entries tentang pengalaman berpantang normal and ceaserean (czer or c-sect). There has been years of debate on which one lebih sakit, lebih penat, bersalin normal atau czer? Olin rasa tak perlu pun… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...