TIPS PUASA BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL DI BULAN RAMADHAN

Masa sangat pantas berlalu, dah separuh bulan Ramadhan kita kan? Sis sambut separuh bulan puasa kali ni tanpa suami di sisi sebab dia pergi umrah. Alhamdulillah walaupun pregnant sis masih mampu tak ponteng puasa. Hehe. Dah 2nd trimester ni ok… Continue Reading

KURUS TAK PAYAH PAKAI KORSET? TESTIMONIAL KURUS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Hai uolss assalamualaikumm! Rindunya nak menulis kat sini tapi baru sekarang berkesempatan. Ada yang rindu tak? Hihi. Perasan la kau Olin oi😆 Ok mesti uols dah baca title kan. Yeke kurus tak payah pakai korset? Pilihan sebenarnya di tangan kita… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...