Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita untuk berpantang kan. Kalau tidak pun, ada mak mertua. Tapi, kalau tak berpeluang? Apa… Continue Reading

Testimoni Herba Maharani : Period Haid Tak Teratur

Assalamualaikum uols! Hari intro nak bubuh soalan dulu hihihi Uols yang baca ni ada masalah period tak teratur? Kalau bukan uols, family member uols ke, kawan-kawan uols ke.. ada tak? Dah cuba macam-macam solution masih tak berjaya settle problem period… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...