Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

SM SSM Award Day 11 March 2017

Assalamualaikum uolss Dah makan? Haha soalan makanan je kan. Almaklumlah Olin memang suka makan. Nasib baik lah badan tak naik berat sangat. Kena konsisten je pakai Premium Beautiful tu. Orang mungkin fikir gigihnya lah nak pakai korset hari-hari tapi Premium… Continue Reading

Success Story: SURIRUMAH Kini Pegang Income 4 Angka, Mula Berniaga Dengan Hanya RM50!

Assalamualaikum.. Olin nak share today on one of our SUCCESS STORY about my biz partner in PB Angels team Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz.. Tapi tetap boleh kembangkan modal kecil jadi sales besar! Alhamdulillah berkat tunjuk ajar… Continue Reading

TLC Leaders Summit 2016: Mencari Skirt Extra Labuh

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas and dapat tatap wajah orang-orang tersayang.. And masih diberi peluang untuk improve diri, kehidupan dan ekonomi keluarga InshaaAllah.. Semua orang impikan yang terbaik untuk diri masing-masing, yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga.. Olin… Continue Reading

Pakai Premium Beautiful Boleh Kurus Ke?

Assalamuaikum uols Harap pagi Isnin ni membawa barokah untuk permulaan minggu kita. Yang mana duduk area Johor dan Kedah, Isnin is second day bekerja kan, so no Monday blues lah hendaknya. hehhe Lama tak berblog rasa ketagih pulak nak menaip,… Continue Reading

Premium Beautiful Masterclass

Assalamualaikum..  You all buat apa tu? Now dah pukul 12 tengah malam Olin start type entry ni. Actually tadi tengah nak pulun buat assignment but nak masuk website UKM ifolio under maintenance la pulak. Takpe, maknanya ini masa untuk berblog… Continue Reading

Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager (March 2016)

Assalamualaikum uols ? Alhamdulillah.. Sejak Olin join bisnes bersama Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ni, Olin perasan yang setiap pencapaian kita dalam bisnes sentiasa dihargai. Actually this post dah kira throwback dah ni. Lama sangat kot kepam dalam draft. Takpe, Olin… Continue Reading

Sabun Magik Eziclean Serbuk Pencuci Pekat Laundry

Assalamualaikum Hari-hari minggu ni kan hai lah semua ibu-ibu nak kerja senang bila basuh kasut sekolah anak tu! Takkan nak masuk mesin basuh kan? Perlu ke nak kena sental beriya-iya baru lah bersih? RENDAM RENDAM BERSIH Tu laa yang best… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...