KISAH BENAR PREMIUM BEAUTIFUL: Testimonial Ibu Anak Dua

Hari ni sis nak share post Puan Salleha Roslan dan Puan Elmy Diana. Antara testimoni #PremiumBeautiful yg kebabom “Masa main tarik tali nak pakai Premium Beautiful dulu pun, sal selalu terfikir, betul ke beli sekali boleh pakai hari-hari. Sal siap… Continue Reading

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

​Step By Step Pembelian Premium Beautiful

Assalamualaikummm salam hamba hulur tanda ingatann… Hehehe Teringat dulu Olin pernah terbaca satu artikel, orang menjual mesti nak kena terus tulis harga produk. Tak dinafikan ia memang betul, cuma kalau untuk Premium Beautiful ni, Olin hanya boleh beritahu harga berdasarkan range sahaja, sebab… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...