Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

Testimoni Herba Maharani : Period Haid Tak Teratur

Assalamualaikum uols! Hari intro nak bubuh soalan dulu hihihi Uols yang baca ni ada masalah period tak teratur? Kalau bukan uols, family member uols ke, kawan-kawan uols ke.. ada tak? Dah cuba macam-macam solution masih tak berjaya settle problem period… Continue Reading

Premium Beautiful Bantu Pesakit Kanser Jalani Kehidupan Normal : Kisah Benar Bekas Pesakit Kanser Tahap 2

Assalamualaikum.. Olin tahu bila kita baca tajuk tu mesti dah terbayang dah.. pesakit kanser.. betul tak? Macam mana nak jalani kehidupan normal.. sebab kanser ni penyakit paling ditakuti.. dan tak diketahui secara khusus, apa puncanya.. ada orang kata berpunca dari… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...