11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuan dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from this blog. Alhamdulillah masa berborak dengan beliau kat tepi jalan masa COD sabun tu… Continue Reading

PERNAH BISNES TAPI MELINGKUP? BUKAN KAU SORANG DEKNON. Akak pun sama dulu……

Tobat dah…taknak bisnes dah rasanya…. . Tapi taktau lah, kalau dalam jiwa tu memang tahu dah, nak kaya mesti nak kena bisnes. 9/10 kekayaan tu datang dari perniagaan – semua orang tahu, tapi tak semua amek peduli. . Meh nak story… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...