Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

AiryVentz Air Purifier Terbaru Mampu Bunuh 99.97% Covid-19!

Tak dapat disangkal lagi, kita telah berada di fasa “Living with the virus“. Apa kaitannya AiryVentz Air Purifier dengan virus Covid-19?

AiryVentz Air Purifier ialah salah satu pembersih udara yang dicipta selepas pandemik Covid-19 melanda dunia. Jadi ujian keberkesanannya sudah pasti dilakukan untuk membasmi virus tersebut!

“Penghujung tahun 2019, dunia telah dikejutkan dengan penularan pandemik baru dan sangat berbahaya iaitu wabak Coronavirus 2019 (COVID-19) yang merupakan strain baharu Coronavirus yang sebelum ini tidak pernah dikenal pasti. Penyakit yang melibatkan pernafasan ini mula dikesan di Wuhan, China pada Disember 2019. Penyakit ini dikenal pasti berjangkit daripada individu kepada individu melalui titisan pernafasan atau sentuhan dan penyakit ini merupakan famili virus yang menyebabkan pelbagai penyakit daripada selesema hingga ke penyakit yang lebih teruk seperti penyakit MERS-CoV dan SARS-CoV. Selepas China, penyakit ini telah merebak ke seluruh dunia dengan pantas tidak terkecuali Malaysia” – BERNAMA

Umum sudah tahu virus Covid-19 yang terbaru bukan lagi varian Delta tetapi kini varian Omicron pula yang sedang bermaharajalela. Sis bukan tak mahu ulas panjang tentang Covid-19, sebab pastinya banyak info tentang virus yang boleh membunuh itu boleh didapati di internet dan media masa. Virus tersebut telah menamatkan berjuta nyawa di seluruh dunia, syukur Alhamdulillah masih ada yang berjaya pulih dan telah ramai yang berkongsi pengalaman mereka dijangkiti virus merbahaya ini. Dari pengalaman yang sis baca dan dengar, malah ada ahli keluarga rapat dan sahabat sis sendiri yang mengalaminya, pastinya post-effect atau kesan selepas Covid-19 yang menjadi satu perkara yang menghantui bekas pesakit Covid-19.

Kajian daripada Oxford dan Sheffield:

Kerosakan paru-paru pada pesakit Covid-19 berterusan sekurang-kurangnya 3 bulan atau lebih selepas keluar hospital.”

Berdasarkan kajian, berkemungkinan:

  • Kesukaran bernafas
  • Nafas pendek
  • Mudah letih
  • Batuk
  • Tinggalan parut pada paru-paru

PENTINGNYA PERANAN PARU-PARU!

Paru-paru berfungsi memastikan sistem pernafasan berjalan lancar. Manusia bernafas secara purata 20,000 sehari. Semasa umur 50 tahun, kita sudah menghasilkan 4 JUTA nafas. Udara bersih = Salah satu faktor terpenting untuk kesihatan paru-paru yang sihat!

Paru-paru bukan sahaja penting ketika Covid-19. Jerebu, Influenza, Asma atau semput, Ekzema, alergi kulit, demam campak (Chicken-pox), semua memerlukan paru-paru yang sihat. Udara yang kita hirup setiap hari ini mungkin mengandungi virus, habuk atau debu, kulat, bulu haiwan, Volatile Organics Compounds (VOCS), asap kotor, kutu hama dan sebagainya!

Senang kata, musuh “dalam diam” ada bersama kita! Berjuta-juta virus dan kuman yang membawa maut bertebaran di sekitar kita. Contohnya, Formaldehid, yang dikenali sebagai bahan karsinogen, mampu dibebaskan dari cat dan perabot selama bertahun-tahun. Alergen seperti bulu binatang peliharaan, habuk rambut, debunga dan hama boleh membuatkan alahan dan asma lebih serius walaupun kita berada di dalam rumah. Apatah lagi kalau virus Covid-19 yang tak nampak dek mata kasar ni. Jadi, apakah udara dalam rumah kita selamat? Tidak semestinya!

Kebebasan untuk menghirup udara bersih ialah keutamaan dan keperluan asas buat semua manusia. Setiap individu seharusnya bernafas udara yang bersih, sihat dan selamat tanpa sebarang keraguan di kawasan yang sentiasa dilindungi. Orang kata, The Freedom of Clean Air gitu..

Jadi, ada ke cara untuk dapat udara yang bersih ini? Kalau ada, bagaimana tahap keberkesanannya?

The Freedom of Clean Air

AiryVentz Air Purifier

Penapis & Pembersih Udara keluaran terbaru Sahajidah Hai-O Marketing!

AiryVentz Air Purifier ialah salah satu pembersih udara yang dicipta selepas pandemik Covid-19 melanda dunia. Jadi kelebihannya sudah pasti untuk membasmi virus tersebut! Setelah berbulan-bulan kajian dan penyelidikan dilakukan oleh pihak R&D Sahajidah Hai-O Marketing, pembersih udara AiryVentz ini telah dilancarkan secara “soft launch” pada bulan Oktober 2021.

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

AiryVentz Air Purifier ini telah diuji keberkesanannya oleh MRI Global dan terbukti berkesan membunuh 99.97% virus Covid-19!

Siapa MRI Global ini?

  • Berpusat di USA (Kansas City) pada 1944
  • Organisasi penyelidikan terkemuka di dunia selama lebih 77 tahun
  • Kepakaran dunia dalam sains dan teknologi
  • Berpengalaman bekerja dengan agensi kerajaan dan klien komersial selama berpuluh-puluh tahun
  • Disemak dan patuh FDA
  • Patuh Good Laboratory Practice (GLP) dan dikenali FDA

www.olinsafura.com

Keputusan Ujian & Kesimpulan AiryVentz Air Purifier
“Berdasarkan eksperimen ini, dapat disimpulkan bahawa kain ujian berkesan untuk mengurangkan jangkitan SARS-CoV-2 sel Vero E6 secara in-vitro. Selepas pendedahan, jangkitan virus dikurangkan sebanyak 3.5 log (99.97%) berbanding sampel kawalan.”

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

Banyak kan penapis AiryVentz Air Purifier ini? Kalau you all perasan kan, Penapis HEPA (HEPA Filter) tu kan ada pada kebanyakan penapis udara di Malaysia ini. Penapis HEPA biasanya dipasang pada alatan penapis dan pendingin HVAC (Heating Ventilation dan Air-Conditioning). Tetapi, tak semua penapis HEPA mempunyai gred, kualiti dan teknologi yang sama.

Jadi, apa bezanya AiryVentz Air Purifier dengan penapis udara jenama lain? AiryVentz Air Purifier dicipta secara ekslusif dengan keunggulan teknologi ViroShield yang mampu membunuh 99.97% virus Sars-CoV-2 dan diuji keberkesanan oleh MRI Global.

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

Salah satu kelebihan yang sis suka tentang AiryVentz Air Purifier ini ialah coverage yang lebih luas dari penapis udara lain di pasaran! Kebiasaannya penapis udara yang mempunyai spesifikasi lebih kurang sama di luar sana hanya mampu berfungsi untuk keluasan kurang dari 450 kaki persegi, tapi AiryVentz Air Purifier boleh menampung sehingga keluasan 540 kaki persegi. Wow!

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

www.olinsafura.com

TIPS CARA CUCI, SERVIS, TUKAR FILTER DAN PENJAGAAN AIRYVENTZ AIR PURIFIER

www.olinsafura.com

  • Boleh dibersihkan sendiri, AiryVentz sangat user-friendly!
  • Pembersihan digalakkan dibuat 30 hari sekali.
  • Matikan plug AiryVentz Air Purifier selama 2 jam sebelum proses pembersihan dimulakan. Semasa membersih, pakai pelitup muka. Bersihkan penapis 4 dalam 1 menggunakan kain, berus lembut atau penyedut habuk (vacuum), JANGAN BASUH DENGAN AIR.
  • Penukaran penapis HEPA (HEPA filter) boleh dilakukan selepas 4500 jam. Dengan andaian penggunaan selama 8 jam sehari, lebih kurang 1.5 tahun barulah perlu ditukar kepada penapis HEPA yang baru. Jadi tak perlu lah sampai 3 bulan sekali nak tukar filter. Sangat JIMAT!!

Di mana nak dapatkan penapis HEPA baru atau spare-part AiryVentz?

Jangan risau, contact je sis nanti sis bantu! Harga penapis HEPA AiryVents Air Purifier dalam RM300-RM400 begitulah (T&C applies).

ADA WARRANTY TAK AIRYVENTZ AIR PURIFIER INI?

Yes, Ada! AiryVentz Air Purifier didatangkan bersama 1-year Warranty.

Sekarang kita dah tahu apa itu AiryVentz Air Purifier, kelebihan, fungsi dan keberkesanannya. Jadi sekarang bagaimana nak dapatkan HARGA PROMO AIRYVENTZ ini?

We accept many modes of payment! Cash (Online Banking), Credit Card, Shopee, Installment, SPayLater and many more!

HARGA AIRYVENTZ AIR PURIFIER PADA PROMO PENGENALAN

RM3990 SAHAJA!

Boleh terus ke link ini untuk order Atau terus beli di sini Saya Nak Order AiryVentz!

Link Shopee untuk AiryVentz Air Purifier >> shopee@thepbdiva.airyventz

Lebih info tentang produk yang lain, boleh klik SINI.

Love,

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Me!