Olin Safura

February 26, 2017

Premium Beautiful : Batu TOURMALINE dalam Premium Beautiful

Assalamualaikummm Macam mana azam nak kurus tahun 2017 ni? So far now dah end of February kan, boleh cuba check berapa berat you all. Untuk yang […]
February 26, 2017

​Step By Step Pembelian Premium Beautiful

Assalamualaikummm salam hamba hulur tanda ingatann… Hehehe Teringat dulu Olin pernah terbaca satu artikel, orang menjual mesti nak kena terus tulis harga produk. Tak dinafikan ia memang betul, […]
February 22, 2017

Referral Program : Refer Kawan Dapat Komisen

“Olin, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu…nak jugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh” Jawapannya BOLEH!Olin buka […]
February 18, 2017

Premium Beautiful Promo February 2017 : LV Handbag FREE To Be Won!!!

Assalamualaikummmm Tak sabar nak inform uols!!! Bulan ni ada Promo Premium Beautiful!! Beli set Premium Beautiful Elegance and you will get a chance to win LV […]
Whatsapp Me😄