Olin Safura

December 8, 2018

Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu […]
November 20, 2018

Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, […]
October 7, 2018

Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Haiii uolsss. Lama tak menulis kat sini kann. Ada yang rindu takk?? Eee perasan kan hahaha🤣 Alhamdulillah so far life dan bisnes sis bertambah baik dan […]
August 4, 2018

6 PERKARA YANG ANDA MUNGKIN TAK TAHU TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Assalamualaikummm. Saje kan weekend macam ni laa baru ada masa nak menulis. And today sis nak bagi info sikit kat uols about Premium Beautiful Corset ni. […]
Whatsapp Me😄