Peluang Perniagaan

August 6, 2016

Marine Essence Body Wash Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox

Assalamualaikum uols.. Alhamdulillah syukur baru dapat berblog dengan bergaya hari ni. Lama dah draft tapi ter stop sampai tajuk je. Hahah.. So hari ni macam nak […]
August 18, 2016

Zaman Study Dulu-Dulu

Tetiber kann petang macam ni nak throwback sikit masa zaman study Ni memang Olin copy sebijik sebijat dari post entry kat blog lama Olin. Heheh Since dah lama […]
August 20, 2016

Cerita Sambung Belajar

Assalamualaikum uolsss Alhamdulillah setelah 7 bulan berniaga bersama Top Leaders Circle (TLC) dan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) sambil bekerja ni, tanggal 29 July 2016, Olin applied […]
October 1, 2016

Sabun Magik Eziclean Serbuk Pencuci Pekat Laundry

Assalamualaikum Hari-hari minggu ni kan hai lah semua ibu-ibu nak kerja senang bila basuh kasut sekolah anak tu! Takkan nak masuk mesin basuh kan? Perlu ke […]
Whatsapp Me😄