Harga Premium Beautiful Corset Dan PB 360 Therapants Termurah 2019 : Korset Pembentukan Badan Terbaik No. 1 Malaysia

Dah tahu promo Premium Beautiful terbaru?

Belum lagi?

Serius anda pasti terkejut bila tahu promo terbaru Premium Beautiful 2019!

Banyak sangat diskaun yang kami tawarkan sehingga untuk pembelian piece by piece pun boleh dapat diskaun!

TIADA CASH?Jangan risau, ansuran melalui kad kredit juga disediakan!

Malah, pembelian ANSURAN pun ada! Hanya serendah RM200 sahaja sebulan 

Tak perlu susah-susah, boleh klik saje button “Whatsapp Me” kalau nak tahu lebih lanjut tentang Harga Premium Beautiful terbaru!

Olin Safura | #thepbdiva | www.olinsafura.com | Instagram @olinsafura @ premiumbeautifulmalaysia

“WE CANNOT BUY CONFIDENCE, IT MUST BE WITHIN OURSELVES! LET US BUILD IT, WITH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET…”

– Olin Safura, Mommy of Two (Currently Pregnant No.3)

TESTIMONIAL TERBARU KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

“Bagi Husna, melaram itu salah satu cara hargai diri sendiri. Bila kita pakai baju cantik2, makeup cantik2. Xperlu orang puji pun xpe asalkan kita tengok cermin n tengok cantik

Itu pun salah satu cara kita bersyukur dengan apa yang kita ada. Alhamdulillah

Persamaan antara 3 gambar ni, Husna pakai Premium Beautiful dalam tu sebab tu confident level tu meningkat. ”

Alhamdulillah terima kasih Husna atas feedback pemakaian Premium Beautiful ini. Kalau nak tahu, Husna ini dah ada anak ok. Cikgu lagi haa.. comey lotey je macam anak dara!

Nak share testimoni Khai. Khai ni baru jer lepas 3 bulan bersalin anak ke-3. 2 orang anak sebelum ni bersalin normal, tapi kali ni terpaksa emergency CZER.

Tapi tu lah, baru 3 bulan bersalin secara czer, dia kecut dahPerut dah flat uiii. Ini lah hasil berpantang dengan Premium Beautiful. Mudah untuk ibu-ibu yang super busy, tapi still nak jaga badan. Continue jer dari lepas pantang tu, pakai jer terus hari-hari pergi kerja. Dah kurang satu benda yang ibu-ibu kena fikir kan Kalau tak, jenuh pening rikir, risau tak habis-habis pasal badan sendiri.

Eh, orang bersalin secara czer boleh berpantang dengan Premium Beautiful ke?

BOLEHHHHH

Tapi dapatkan advise daripada Premium Beautiful expert dulu tau. Nanti kita consult macam mana nak pakai. Nak mula pakai apa dulu. Nak start pakai bila. semua lah kita ajar

Hmm dah tengok kan……takkan tengok jer. Cepat ler sarung Premium Beautiful, especially kalau dah lamaaa sangat saiz badan tak turun-turun lepas bersalin walau dah cuba macam-macam cara untuk kurus.

CUBA CARI PERBEZAAN DALAM GAMBAR NI

Wowww masa jumpa Ain ni semasa event syarikat bulan lepas, memang terkejut sangat. Awat laa makcik ni boleh jadi kurussssss pulak tu dia pakai baju yang sama masa dia naik pentas terima anugerah masa zaman baru seminggu mendirikan rumahtangga!

Sekarang?? Aih memang jauh beza dengan gambar terbaru beliau. Gambar latest ni Ain ini lepas setahun bersalin. Anak sekarang dah setahun la umurnya.

Orang selalu lepas bersalin makin kembang, tapi dia makin kecik makin slim pulak dah!!! Aihhhhh

Tengok lah tang perut tu. Memang dah hilang. Pada hal dia bersalin secara CZER tau! Baju lama tu memang nampak longgar dah. Yelah, perisai Premium Beautiful ada kat dalam☺️

Hebat sungguh pengguna tegar Premium Beautiful ni

Kemain kan masa ni sis siap hide muka dia tau. Ini gambar lepas fittingkan beliau Premium Beautiful. Lepas pakai terus tak nak tanggal. Terpaksa sis balik dengan hati berbunga sebab dapat tengok client sis muka senyum sampai telinga

Ini gambar beliau selepas 3 bulan sarung Premium Beautiful. Makin cantik shape dan pakai baju pun terletak elok. Gambar “now” tu dah tak valid tau sebab sejurus selepas kami kolajkan gambar ini tahun lepas, terus dia pregnant. Tu laa dah jadi shaping cantik encik suami tak lekang nak kepit je kann. Kan dah terpregnant. Hahaha sekarang dah bersalin dah client sis ni.

Feedback Shah ini sis share dalam gambar di bawah:

 

Yang ini pula, kenal tak KAK LOVE?

Testimoni Kak Love.

IBU anak dua yang pernah operate 5 kali ini, bukan hanya sebab bersalin beliau sarung Premium Beautiful, tapi sebab ovarian cyst 3 kali, endometriosis 1 kali, dan ectopic pregnancy 1 kali. 

Pada asalnya beliau sarung PREMIUM BEAUTIFUL CORSET sebab masalah di atas, dan memang berat badan naik melampau dalam 80 kg ke 90 kg. Dalam masa yang sama Kak Love juga ambil personal trainer untuk kekalkan stamina badan dan fitness. Kak Love pun ada weight loss journey dia. Selain pakai Premium Beautiful setiap hari, Kak Love juga jaga makan dan berdiet, ada consume supplement dan memang bersenam.

So sekarang berat dah 70kg.. makin lawa, slim dan boleh tuck in baju kat dalam dah.

Nak sihat, nak cantik, nak lawa.. InshaaAllah Premium Beautiful corset dapat membantu.
Testimonial Lumpuh akibat kemalangan dan sakit belakang ni sangat memberi kesan. Hanya orang yang mengalaminya sahaja yang tahu betapa sukarnya jika hanya terpaksa baring dan terpaksa pakai medical brace yang agak mahal dan sungguh tak selesa, keras dan panas. Kalau anda ada alternatif korset Premium Beautiful dengan saiz yang betul di badan, WHY NOT? Premium Beautiful telah mendapat pengiktirafan Pakar Tulang Belakang America (American Chiropratic Association). Dengan harga lebih murah, WHY NOT kan cuba Premium Beautiful? Alhamdulillah beliau dapat sekali pakej berat badan berkurang!

Ada a few testimonials about Premium Beautiful yang membantu pesakit tulang belakang, antaranya SLIPPED DISC, contoh seperti Kak Nur di bawah, mari kita baca pengakuan sebenar Kak Nur pula.

“Orang slipped disc.. kena dengar pengalaman orang slipped disc sendiri.. jgn duk mengada dengar cakap orang hat tak rasa sakit perit macam kita.. dengar ni nak cakap.. ikot la kita nak pakai bengkung brand apa sekalipun, yang penting pakai! Kak Nur pernah lah angkat2 benda yang berat tanpa pakai bengkung PB ni.. memang “lain macam” sakit nya berminggu2 pulak lepas tu.. camni lah senang cerita, orang slipped disc tak payah berangan nak try2 or test tak pakai bengkung bila buat sebarang aktiviti harian tu. As long as tulang belakang terjaga dan tak perlu tahan sakit!

For me, wateva it takes utk tulang belakang ni.. tak guna lah kita nak “kuatkan” diri kalau benda tu mudaratkan kesihatan jangka masa panjang. Kang bila sakit, aih, rasa macam nak terajang je pak guard.. tatau kenapa pak guard perlu dibabitkan dalam kes ni.. maybe sebab pak guard baru rumah Kak Nur dia hensem telajak..

Memang Kak Nur serik dah tak pakai bengkung time buat kerja. Lantok la orang nak kata kita ni apa pun. Eh badan kita, suka hati kita lah. Orang kata “amboi kemain beli bengkung PB!” Eh lantak lah! Nilai tulang belakang nak banding dgn harga bengkung PB takat berapa ratus je ni apa lah sangat! Dah telantor ataih katil, agak2 macam mana?

Bukan apa. Kak Nur bercakap based on pengalaman. Tu jer.. orang hat tak slipped disc jgn sembang kencang. Duk diam2.

Sekian.

P/S: baca dgn nada lembut macam CTDK.”

Hehe, pandai bergurau Kak Nur ni. Kuat semangat Kak Nur. Kak Nur pernah terbaring di katil sakit berbulan-bulan lamanya akibat penyakit yang dialaminya. Syukur Alhamdulillah dengan pemakaian Premium Beautiful yang konsisten, pesakit slipped disc pun boleh menjalani kehidupan harian seperti biasa.

PESAKIT SCOLIOSIS TAHAP WAJIB PAKAI BRACE TERPAKSA TERIMA HAKIKAT TERJIMAT SEPARUH HARGA BILA SARUNG PREMIUM BEAUTIFUL!

“Yeayyy… sampai juga yg ditunggu tunggu. X larat sudah mau makan pain killer hari hari. Ingatkan sakit belakang biasa. Rupanya doktor sahkan kena scoliosis dan disuruh pakai brace.

Bila google rawatan scoliosis. Tengok gambar brace. Rasa macam nanti mesti pakai ndak selesa. Lepas tu doktor bagitahu harga brace RM5000 +++. Deposit kena bayar RM2500. Lepas tu scroll lagi google nampak gambar korset ni. Banyak rupanya testimoni pesakit scoliosis pakai pb ni.

Terus jak pm my sis sebab dia memang pakar korset. Ni la korset tu. Yang pasti harganya tidakla selumayan brace tu.

Kurus ndak semestinya sihat. Mcm aku ni pakai Premium Beautiful sebab masalah Scoliosis. Huhuhu.

Makasih bapak dan mamak sanggup belikan PB korset ni untuk anakmu.”

Sharing dari kak soraya…BREAST CANCER SURVIVOR…

I am myself a cancer survivor …I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg ‘sahih’ – genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dalam market ada macam-macam claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?

To be honest, I know my health has been enhanced through the PB.

I started using the Premium Beautiful  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotherapy. Syukur Alhamdulillah.

Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak macam dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu macam terbakar. Selepas pakai Premium Beautiful ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yang ada di cup area.

Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the Premium Beautiful helps as it helps to regulate our body temperature through the Far Infrared Rays. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.

Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my Premium Beautiful sebab the Far Infrared Rays enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don’t like this!  InsyaAllah.

So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai Premium Beautiful sebab dia takut panas ke tak selesa ke, Kak Soraya selalu share  this  point. Especially now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.

So ini antara testimony yang saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest

2. Mindset changes – prayers, faith n positive thinking

3. Regular checkups & listening to your body – check all warts and bumps you may find

4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Oncologist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.

SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha dan doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah’s mercy. 

Apa yang Kak Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity dan try Everything that you feel helps you.  (Premium Beautiful, Tilam BVSM,  Garlic dan Garam Buluh) All these I guna. Yakin Sihat. InshaaAllah

#sharingiscaring #PremiumBeautiful

Jadi….Kita dah baca beberapa testimonial di atas kan, nanti sis sambung lagi ok.

KETAHUI BENTUK BADAN ANDA

Ramai wanita telah dapat menjalani kehidupan mereka dengan konfiden hasil pemakaian Premium Beautiful. Premium Beautiful bukan sahaja membantu dari segi kecantikan bentuk badan yang diinginkan tetapi lebih kepada KESIHATAN. Ia dicipta dengan fokus sebenar untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan!

Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yang memukau, tetapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman. Melalui : DIET, SENAMAN, PEMBEDAHAN, PIL KURUS, 
ATAU PUSAT PELANGSINGAN BADAN

****************************************************

NAK TAHU TAK RAHSIA SIS KEKALKAN BENTUK BADAN RAMPING TANPA DIET MELAMPAU, SENAMAN RINGAN, TANPA PEMBEDAHAN, PIL KURUS ATAU KE PUSAT PELANGSINGAN BADAN?


Apa itu PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful adalah corset pembentukan badan yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.)

Fungsi utama F.I.R.:

Melancarkan peredaran darah ke tahap optimum

Membantu untuk proses detoksifikasi

Menstabilkan hormon

Membakar lemak badan yang berlebihan secara perlahan-lahan

Mengurangkan kesakitan atau rasa lenguh, seperti sakit belakang, migrain dan senggugut

Bagaimana F.I.R. berfungsi?

F.I.R. akan tembus kulit kita sedalam 3 mm.

F.I.R. akan menggetarkan molekul air dalam badan. Apabila molekul air bergetar lebih kuat, lebih banyak tenaga yang akan digunakan.

Lalu haba akan dihasilkan dan salur darah akan mengembang.

Peredaran darah menjadi lancar, sekaligus toksin dalam badan, peluh asid, asid darah akan dapat dikeluarkan melalui proses perpeluhan atau penyahtinjaan dengan lebih berkesan.

3 konsep utama pemakaian Premium Beautiful corset adalah:

Mengalih lemak badan yang sudah bersepah-sepah ke tempat asalnya. Dalam fasa ini, Premium Beautiful akan membantu untuk membentukkan semula badan kita, yang mungkin sudah out of shape.

F.I.R. yang ada pada Premium Beautiful akan mula bertindakbalas dengan badan kita. Akan bermula proses detoks dalam badan. Toksin, angin dalam badan, akan mula disingkirkan dari badan. Kita akan mudah untuk membuang air tanpa paksaan.

Lemak badan berlebihan akan dibakar secara perlahan-lahan dengan teknologi F.I.R.

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL

Teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.)

Mendapat pengiktirafan Superbrands. Superbrands: Highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.

Jaminan seumur hidup.

Kuasa regangan 360 darjah.

Teknologi datang dari 3 buah negara maju: Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. Jerman – Fabrik akwatek dan akwadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan, ringan dan anti bau. Jepun – Teknologi F.I.R

BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL BERFUNGSI?

Membantu mengalihkan lemak ke bahagian sesuai – menjadikan bahagian kendur kembali kepada bentuk asal.

Menggalakkan peredaran darah, mengaktifkan sel-sel lemak dan mempercepatkan rangsangan ke atas aliran lemak.

Dapat mencegah badan daripada berubah bentuk dan melambatkan proses penuaan badan.

Sis sarankan jika kita mahukan kesan yang berpanjangan, pakailah Premium Beautiful corset sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Bergantung pada situasi, jika berpantang, baru lepas pembedahan, cara sarung Premium Beautiful ada sedikit berbeza, Premium Beautiful Expert boleh advise cara terbaik untuk anda.

Selain itu, fungsi lain untuk Premium Beautiful adalah untuk menjaga kesihatan dalaman kita.

Selain menjaga bentuk badan, Pemakaian Premium Beautiful sangat berkesan untuk:

Ibu yang sedang berpantang

Menjaga kesihatan rahim

Menjaga dan melindungi tulang belakang – seterusnya mengurangkan sakit pinggang / sakit belakang / slip dics / scoliosis

Mengurangkan migrain / sakit kepala

Mengurangkan masalah yang berkaitan hormon seperti period yang tidak teratur

Mengurangkan masalah keputihan yang kronik

Untuk kaum lelaki, lelaki pun boleh pakai Premium Beautiful Waist Nipper, untuk membantu mengurangkan masalah perut buncit dan masalah sakit belakang / sakit pinggang / slip disc.

PREMIUM BEAUTIFUL ada 2 design:

Premium Beautiful Classic (Black)

Premium Beautiful Elegance (Silver-Grey)

PREMIUM BEAUTIFUL ada 3 bahagian:

Long Bra | Waist Nipper|  Long Girdle

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC LONG BRA
PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE LONG BRA

KEISTIMEWAAN CUP LONG BRA

• Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukanpayu dara. Membantu  mengembalikan kecerahan dan kesegaran puting payudara.

• Reka bentuk pendorong (lebarnya 1.0 ~ 3.5cm) ditambah di tepi cawan coli, menghalang kenduran buah dada. Dada dan lebihan lemak dapat ditetapkan di bahagian tengah dan menumpukan titik puting di tempat yang sesuai.

• Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payudara. Mesra penyusuan

KEISTIMEWAAN LONG BRA (BAHAGIAN HADAPAN)

• Lace Cup mempunyai keanjalan untuk mengelakkan payudara dari melimpah keluar.

• Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara.

• Dua batang ‘keluli bermemori’ berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

KEISTIMEWAAN LONG BRA (BAHAGIAN BELAKANG)

• Rekaan bentuk “U” pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang X.

• Tali lebar (1.8 ~ 2.5cm) dapat menerima daya tekanan yang lebih dengan menyeragamkan tekanan, dan mengurangkan tekanan bahu dengan berkesan.

• Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutup bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak, turut mengatasi masalah berbadan besar.

• Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC WAIST NIPPER
PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE WAIST NIPPER

KEISTIMEWAAN WAIST NIPPER

• Regangan berganda pada bahagian depan bengkung dapat menyelaras perut yang buncit.

• Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang ‘vertebra’, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

• Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

• Tali kenyal yang diimport dari Jepun ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang.

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC LONG GIRDLE
PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE LONG GIRDLE

KEISTIMEWAAN LONG GIRDLE

• Penggunaan ’elastic band’ yang bermutu tinggi bagi mengelakkan dari terbentuknya garisan merah di pinggang dan alergi.

• Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.

• Tidak menekan ovari tetapi merangsang pengeluaran hormon produktif yang seimbang: estrogen dan progesterone (menjaga kesihatan rahim).

• ‘Love Shape’ nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul.

• Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar. Ia juga dapat mengelakkan daripada tergulung.

• Lubang angin mengawal keputihan, pengaliran udara untuk mengurangkan kesan bau.

• Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

HARGA KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Tidak seperti korset lain di luar sana, harga Premium Beautiful ini bergantung pada saiz badan pemakainya. Boleh sis katakan ia ialah semi-custom, ada lebih dari 8 ready made sizes but the size between each parts can be mixed, maklumlah, Premium Beautiful ada 3 bahagian yang boleh disesuaikan mengikut saiz badan kita.

Contoh jika anda mempunyai badan bentuk pear, iaitu bahagian bawah lebih besar dari bahagian atas, anda mungkin memerlukan saiz Premiuim Beautiful Long Girdle yang lebih besar daripada ukur lilit Premium Beautiful Long Bra. Dan Premium Beautiful Waist Nipper bertindak untuk menyeimbangkan saiz kedua-dua Long Bra dan Long Girdle. Begitulah jika sebaliknya. Feel free to get a free consultation with me, “Whatsapp Me“!

Untuk lebih mudah dan pantas anda nak tahu HARGA Premium Beautiful ini, boleh ukur dahulu badan anda sendiri, sis sarankan minta seseorang ukurkan anda, supaya ukuran tidak tersenget atau terlari dari ukuran asal. Sis sertakan guide berbentuk gambar di bawah. UKURAN DALAM INCI ATAU SENTIMETER, mana-mana pun boleh. Sebaiknya sentimeter. Kemudian “Whatsapp Me” ukuran no. 1-4 anda itu okay.

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
TUTORIAL CARA MENGUKUR BADAN UNTUK PREMIUM BEAUTIFUL

JOM SIHAT , YAKIN DAN CANTIK DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!

– Olin Safura, Premium Beautiful Expert anda!
Whatsapp Me😄