Min Cha Bamboo Salt Milk Tea : Teh Tarik Garam Buluh

Testimonial Premium Beautiful : Usaha Dapatkan Anak dan Jaga Badan Sebelum & Selepas Bersalin
December 3, 2017
Marine Essence Spa Series : Scrub Garam Buluh Viral
December 17, 2017

Min Cha Bamboo Salt Milk Tea : Teh Tarik Garam Buluh

Biasa kita dengar Garam Buluh ni orang letak dalam kopi. Nak-nak lagi Kopi Viral Garam Buluh Min Kaffe. Habis kalau anda tak minat kopi macam mana? Nampaknya anda kena cuba Min Cha Teh Tarik Garam Buluh ni, VIRAL baru-baru ni bila Miss Fazura dedahkan rahsia minuman hariannya setiap hari ialah Min Cha! Siapa tak kenal artis paling manis di Malaysia yang telah menambat hati prince charming Fattah Amin! #fattzura

.

Di majlis pernikahan pengantin sama cantik sama padan Fazura dan Fattah Amin

.

Fazura mengaku bahawa beliau takkan terlepas minum Min Cha teh tarik garam buluh ni setiap pagi sebelum keluar bekerja!

.

Lumrah orang Malaysia kalau makan nasi lemak biasanya bersama dengan teh tarik betul? Merana lah orang kita yang memang suka teh tarik tapi oleh sebab ada masalah kesihatan contoh kencing manis – teh tarik is a no-no! Instead of teh tarik biasa tu, why not kita tukar ke Min Cha sebab Min Cha tiada gula tapi diganti dengan gula tiruan berasaskan pohon Stevia yang sesuai untuk pesakit kencing manis!

.

Kandungan BLACK TEA dan GARAM BULUH yang menjadi ejen DETOKS untuk badan kita sangat-sangat membantu masalah tak lawas, banyak angin dalam badan, menstabilkan tekanan darah, menambah tenaga dan sebagainya. Bila dah detoks jadi mudahlah pula nak slim down! Kandungan atau ingredient Min Cha seperti dalam gambar belakang kotak Min Cha ni

.

.

Antara KELEBIHAN Min Cha Teh Tarik Garam Buluh Hai-O:

.

1/ Membantu untuk lawas pembuangan toxin dari badan

2/ Membantu memberi tenaga extra untuk aktiviti seharian

3/ Agent detoks yang baik

4/ Sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak

5/ Sesuai untuk pesakit darah tinggi atau rendah, pesakit kencing manis

.

.

Harga Min Cha sekotak (20 sachet) ialah RM45 FREE POSTAGE! Sedap tauuu!

.

.

.

Pakej KOMBO Min Kaffe Kopi Garam Buluh + Min Cha Teh Tarik Garam Buluh hanya RM80 FREE POSTAGE!

.

Kelebihan Min Kaffe? Boleh refer sini

Min Kaffe Set Kempis Perut

.

.

.

.

Apa tunggu lagi uols, cepat-cepat order dari agent bertauliah. Siapa lagi kalau bukan Olin! 🙂 Jangan beli yang fake / tiruan pulak tauu. Biasa lah, produk Viral kann memang ramai yang suka nak tiru.. hihihi…

.

Xoxo,

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Olin Safura
Olin Safura
A dreamer, hustler, mompreneur | Premium Beautiful lover since 2015

1 Comment

  1. […] uols entitled untuk dapat 10%-20% diskaun atas setiap pembelian uols. Contoh kalau uols suka sangat Min Cha Teh Tarik Garam Buluh yang Fazura minum setiap hari tu, uols boleh order dari link Bizumer je. Senang kan? Tak perlu nak […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Whatsapp Me😄