Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Transformasi Premium Beautiful & 360 Thera Selepas Bersalin Secara Pembedahan Ceasarean

My Body Transformation With Premium Beautiful & 360 Thera Selepas Bersalin Secara Pembedahan

Sis share my #bodytransformation wearing #premiumbeautiful & #360thera masa lepas bersalin anak ketiga sampai la umur dia dah 1.5tahun. Sis dah pakai Premium Beautiful dari umur anak pertama setahun lagi. Now dah ada anak tiga orang, masih setia bersama Korset No.1 Pelangsingan Badan Malaysia Singapore & Brunei ni.

Jenis sis kalau nak share sesuatu barang tu sis suka guna dan cuba pakai sendiri dulu. Sama macam Premium Beautiful & 360 Thera ni lah. Baru la genuine & original pengalamannya tak gitu? hihihi…

Banyak turun inci bila pakai #korsetabangsayang Premium Beautiful & 360 Thera ni. Dari baju size XXL sekarang dah boleh pakai size L, okay kan??

InshaaAllah ramai dah yang dapat manfaat sihat & slim dengan sarung baju dalam ajaib Premium Beautiful & 360 Thera, tak mustahil uols pun boleh kalau tahu cara pakai yang betul. Alaaa macam tukar baju dalam biasa tu je. Tukar ke Premium Beautiful atau 360 Thera, tak terasa pun macam pakai korset ke apa.. sebab Premium Beautiful dan 360 Thera ni flexible tauu. Nak zumba ke, workout ke, jogging ke, hiking ke, ehh tak terasaa. Makin sedap badan lagi ada! Macam dipeluk-peluk!

Nak tahu lebih lanjut about 360 Thera? Boleh klik sini.

Nak baca story bersalin czer? klik sini.

Nak terus order boleh whatsapp atau nak order dari kedai shopee sis pun boleh kat sini shopee@thepbdiva

Trusted #premiumbeautifulexpert since 2015!

Premium Beautiful Malaysia Olin #thepbdiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Me!