Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Premium Beautiful Natural Wash Pencuci Istimewa Premium Beautiful & 360 Thera

Ramai yang dah sarung Korset Premium Beautiful tetapi adakah uols tahu bahawa Premium Beautiful perlu dibasuh dengan kerap setiap 1-2 hari selepas penggunaan yang konsisten selama 8 jam sehari? Dan basuhan Premium Beautiful sangatlah digalakkan menggunakan sabun pencuci KHASnya tersendiri. Bukan tak boleh pakai sabun lain, tapi kita sendiri tahu dalam bebenang Premium Beautiful ada Far Infrared Rays dari batu Tourmaline, so kalau pakai sabun lain, any Premium Beautiful Expert or even HQ pun tak boleh janji that Far Infrared Rays still berfungsi dengan maksimum atau tidak. So jalan selamat ialah guna je sabun khas Premium Beautiful ni!

Premium Beautiful Natural Lingerie Wash is dedicated to be used for washing your Premium Beautiful corset and short bra. Selain itu, sis guna jugak sabun pencuci ni untuk cuci other fabrik mahal macam baju sutera dan shawl/ tudung, etc.

This Premium Beautiful Natural Lingerie Wash sesuai jugak untuk cuci other types of lingerie tau. Plus, TAHAN LAMA sampai 4-6 bulan bergantung pada tahap penggunaan. Kalau macam sis, ada 2-3 set Premium Beautiful pun boleh pakai Premium Beautiful Natural Lingerie Wash ni 2-3 bulan, means memang TAHAN LAMA dan JIMAT sangat!

Kelebihan Premium Beautiful Natural Lingerie Wash:

• Diformulasikan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan terpilih dan vitamin-vitamin.

• Amat efektif untuk cucian Premium Beautiful corset serta pakaian yang eksklusif, supaya pakaian menjadi lebih lembut.

• Melindungi tangan anda.

• Selamat digunakan.

HASILNYA,

• Pakaian akan jadi lebih bersih, lembut & menghasilkan bauan yang segar.

• Pakaian tidak akan mengecut, meregang & tidak luntur warna.

• Lembut pada fabrik, tidak meninggalkan kesan minyak di permukaan pakaian.

• Haruman bunga-bungaan yang dapat menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, hapak atau busuk pada fabrik.

Cara Basuhan Premium Beautiful Corset

  1. Larutkan PB wash dalam air suam <40ºC.
  2. Cuci bahagian yang terkena kotoran dengan lembut.
  3. Bilas dalam aliran air yang berterusan
  4. Serap air dari pakaian dengan membalutnya dengan tuala kering.
  5. Keringkan pakaian di tempat teduh. Elakkan menjemur di bawah cahaya matahari.
  6. Hanya cucian tangan sahaja. Dilarang memulas atau perahan kering.

Boleh dapatkan dari sis, WHATSAPP je sis!

Atau order dari kedai shopee sis pun boleh, KAT SINI boleh claim free shipping atau coins shopee if applicable! yeay!

Uols boleh jugak tengok video sis ni kat youtube channel okay

CARA MUDAH BASUH CUCI PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERA

CARA MUDAH BASUH CUCI PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERA

Nak tahu promo Premium Beautiful terbaru? KLIK SINI

Love,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Me!