Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Terima Kasih Cash Buyer Premium Beautiful & 360 Thera Terkini November 2021!

Sis tengah cuba konsisten menulis di blog ni. Sayang juga blog dah jadi pekasam, lama dah tak menulis, rasa rindu pula hihihi. Yang sebenarnya sis TERINSPIRASI dengan one of my Premium Beautiful & 360 Thera customer merupakan seorang Novelis terkenal. Tapi sis tak boleh la nak cerita siapa hehehe. Anyhow, walaupun sis jarang update blog ni, harap uols sentiasa sihat walafiat hendaknya. Yelah zaman covid ni kan, kena extra careful. Jaga diri & keluarga kita okay!

Banyak gambar sis nak share, tapi ada banyak lagi sis update di social media and status whatsapp. Marilah sudi2 bertandang ke Instagram & Page sis okayy. boleh tengok kat SINI semua channel & social media sis dah listkan 🙂 Kalau nak terus ke link kedai shopee sis pun boleh kat sini Shopee@thepbdiva

So hari ni sis tepek sini sikit la a few for November 2021. Ini yang sempat transfer ke lappy baru sis ni tadi. Laptop lama dah arwah dah (alasan la tu sebab tu tak blog?? haha). Lama tau survey laptop baru haha. Maybe nanti sis akan buat review sikit tentang laptop baru sis ni. Give me a few days to experience it first kayy..

Malam nanti sis cuba blog about Short Bra Thera yang baru pula. Tunggu tauuu!

So here are some results. Thank you ladies for choosing me as you PB Expert!

Ok tu jelahh dulu. Buat permulaan la ni kononnya sebab sekian lama takde update kann. Nanti malam sis tulis dulu pasal Short Bra Thera yang baru tu. Bagi sis amek nafas dulu ni. Anak dah tiga ni kena la siapkan diorang nak sekolah esok hahaha. Macam mana laa novelis/penulis2 tu kan, bila tengah datang idea nak menulis, tiberrrrr time tu laa anak berakkkk. hahahha tak boleh bayangkan la haha. Sis cubaaaa! Doakan sis okayy harap tak tertidur awal malam ni!

Love,

Premium Beautiful Malaysia Olin #thepbdiva

Premium Beautiful Bangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Me!