Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Premium Beautiful Malaysia : Olin Safura The Premium Beautiful Diva

Trusted Shopee Seller Premium Beautiful & 360 Thera

Selain di Instagram & Facebook, sis ada kedai shopee jugak tau! Search je @thepbdiva.shopee nanti keluar lah kedai sis tu hehe. Bukan apa, banyak option payment kat shopee especially kalau you nak bayar ansuran credit card. Spaylater pun sis terima🤗 uols boleh redeem coins atau free shipping juga if applicable. kan JIMAT banyak tu hehe.

For now kedai shopee sis ni entitled for Free Shipping above RM40 and 10% Cashback. Okay sangat la tu kann.

Sis ada jugak jual Cheese Mozarella Blocks (250g & 500g) murah-murah je. But most products in my shopee are under Sahajidah Hai-O Marketing.

shopee @thepbdiva

Kalau uols berminat nak beli Premium Beautiful atau 360 Thera dari kedai shopee sis ni tapi nak harga promo, jangan lupa whatsapp sis dulu and sis akan bagi guideline untuk variation mana yang uols patut pilih and place order dari kedai shopee sis tu. Senang jimat masa uols tak payah nak survey lama sangat haha. Bukan apa, jangan terpedaya kalau uols jumpa seller yang jual harga Premium Beautiful murah sangat kat shopee ni, takut-takut stok lama yang duduk bawah katil je tu. Better uols dapatkan servis dari Premium Beautiful & 360 Thera Expert, at least kalau saiz tak muat ke masa fitting, atau dah pakai and rosak nak repair ke, tiada masalah tak jumpa seller kan.

In case kalau uols dekat dengan sis (sis based kat Bandar Baru Bangi), nak fitting dengan sis face to face, boleh je request untuk jumpa. Tapi kita tengok keadaan juga tau, maklumlah musim pandemik ni kan. Sis faham sebab ada yang nak pakai PB/Thera ni wanita yang berisiko contohnya ibu berpantang, mereka prefer fitting online (video call, tutorial video step by step, whatsapp call, etc). Afterall, sis dah buat fitting online ni dah bertahun-tahun dah, especially untuk customers yang jauh-jauh, even Sabah Sarawak pun ada. Yang duduk Dubai pun ada! Rest assured you will get the right size, provided body measurement yang you bagi tu betul lah hehe (cara ukur badan kat SINI).

So taknak bebel panjang, here are some feedback yang sis terima dari shopee buyer♥️

Anything you can still whatsapp me directly if you have any question about #premiumbeautiful or #360thera. Klik je kat button Whatsapp me tu okay.

Kalau dah masuk kat shopee & nak chat dengan sis terus pun boleh je. Thank you tau pada yang dah review best-best kat shopee sis tu. Sayang uols ketat-ketat!

Love ♥️

Premium Beautiful Malaysia Olin #thepbdiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Me!