Bersalin

September 24, 2017

Berpantang Sendiri…Boleh ke aku ni? Ketahui tips berpantang sendiri yang ibu perlu tahu!

“Alamak, mak pergi haji masa aku bersalin ni nanti..macam mana ni, nak kena BERPANTANG SENDIRI?” . Kebiasaannya, lepas bersalin mak kita la yang selalu menjaga kita […]
December 3, 2017

Testimonial Premium Beautiful : Usaha Dapatkan Anak dan Jaga Badan Sebelum & Selepas Bersalin

Alhamdulillah! Sukanya akak bila dapat testimoni ni! Client Premium Beautiful yang beli Premium Beautiful corset dengan akak, buat pengakuan berani mati kat laman Facebook miliknya! . […]
December 8, 2018

Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu […]
November 5, 2019

Pengalaman Bersalin #BabyA

Uiii lamanya tak menulis! Last post masa Raya ye🤣 Perkembangan terbaru? Alhamdulillah sis selamat bersalin September lepas dan baru juga habis berpantang 44 hari. Now berpantang […]
Whatsapp Me😄