bisnes

December 8, 2018

Aktiviti bisnes satu harišŸ¤£

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu [ā€¦]
August 29, 2017

11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuanĀ dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from [ā€¦]
August 27, 2017

PERNAH BISNES TAPI MELINGKUP? BUKAN KAU SORANG DEKNON. Akak pun sama dulu……

Tobat dah…taknak bisnes dah rasanya…. . Tapi taktau lah, kalau dalam jiwa tu memangĀ tahu dah, nak kaya mesti nak kena bisnes. 9/10 kekayaan tu datang dari [ā€¦]
Whatsapp MešŸ˜„