Business Achievements

March 20, 2017

SM SSM Award Day 11 March 2017

Assalamualaikum uolss Dah makan? Haha soalan makanan je kan. Almaklumlah Olin memang suka makan. Nasib baik lah badan tak naik berat sangat. Kena konsisten je pakai […]
August 29, 2017

11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuan dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from […]
November 20, 2018

Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, […]
Whatsapp Me😄